Juny 2016

Manifest del colectiu de poetes festius valencians

Les poeteses i els poetes festius relacionats al peu declaren públicament el seu recolzament a les filològiques directrius de la Secció de Llengua i Lliteratura de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, i per tant escriuran les seues composicions conforme a les normes que emanen d'ella, també nomenades com d'El Puig.

Que esta declaració servixca per a deixar clar a totes i tots els valencians, a les autoritats i en especial a les comissions falleres, associacions vicentines, grups teatrals, fogueres i el restant de les associacions festives i socials valencianes, que mai se deixaran influenciar per promeses de ningun tipo, i que respectaran i cuidaran la tradició, cultura i història de nostra volguda Llengua Valenciana, autèntic tesor que nos dota d'una idiosincràsia pròpia i diferenciada.

Valéncia, juny de 2016.

J. ANTONI ALAPONT I PÉREZ, ENRIC VT ALMERO I ZANON, MANUEL ANDRÉS ZARAPICO, J. ALBERT AYMEMIR I CASASÚS, IMMACULADA BALLESTER, CARLES VICENT BORI I ESCURIET, AMPAR CABRERA I SANFÈLIX, ANDREU (Sito) CAMBRONERO SANCHIS, ELENA CASA LLÀCER, JOAN VICENT CHENOLL I GONZÁLEZ, M. JESÚS COVES I TORRALBA, DANI ESTEVE I GINER, RICART FOLGADO I BISBAL, MIQUELO GARCIA I MALDONADO, MANUEL GARCÍA I MIRÓ, MIQUEL A. GASCON I ROCHA, J. FERRAN GIL I NAVARRO, RAMIRO GÓMEZ GIMÉNEZ, ROSER LACRUZ I CAPLLIURE, MANOLO LAGARDERA I RAMIS, ISIDRE VT. LOPEZ CRUZ, DONÍS MARTIN I ALBIZUA, FERRAN MARTÍNEZ I GARCIA, RAFAEL MELIÀ I CASTELLÓ, JOAN JOSEP NAVARRO I GARCIA, JULI NAVARRO I GIMENO, ERNEST OLMOS I SABATER, FRANCESC PICÓ TORRANO, JOAN V. RAMÍREZ I BOSCÀ, JOAN BENET RODRÍGUEZ I MANZANARES, DONÍS SALVADOR I CHÀFER, XAVIER SALVADOR I CHÀFER, DANIEL SÀNCHEZ I PAREJO, Mª JESÚS SANCHO I ROS, JOAN JOSEP SERRA I MARTÍ.