Març 2013

Tertúlia fallera

Dilluns, 11 Març, 2013 - 19:30 - 21:00
Lloc: 
Casal falla Croniste Vicent Beguer, Torrent

Com és tradicional, l'Aellva dedica la seua tertúlia de març a les falles i la lliteratura festiva. Es tracta d'una entretinguda tertúlia que celebrem sempre fòra dels llímits del Cap i Casal, en l'objectiu de difondre millor l'obra dels nostres escritors festius, hereus de la secular escola satírica valenciana, acostant-la a tots els valencians.

En esta ocasió, hem triat el casal de la falla Croniste Vicent Beguer, de Torrent, comissió del nostre amic Miquel Àngel Gascon: participant en tertúlies de prosa de l'Aellva, colaborador habitual en la prensa fallera, autor de llibrets i, naturalment, faller de pro.

La tertúlia serà moderada pel nostre secretari, Nelo Navarro, i contarà en els següents llectors:

-Miquel Àngel Gascon: parlarà sobre "El teatre valencià en Torrent."
-Joan Romero Moya: parlarà sobre "El Llibret costumiste i Pere Delmonte".
-Joan Antoni Alapont, Ampar Cabrera (els dos, Premi Extraordinari Bernat i Baldoví) i Rafael Melià (Mestre en Gai Saber) llegiran escenes de llibrets seus, premiats en anys anteriors.

Posteriorment, com sempre, iniciarem una tertúlia en participació dels llectors i del públic assistent.

L'entrada és lliure. S'obsequiarà a tots els assistents en un llibre o llibret.

La direcció del casal és: carrer Croniste Vicent Beguer i Esteve, 2 (Torrent).

S'inserta a continuació l'itinerari a seguir des del Cap i Casal. S'aplega a Torrent per l'autovia CV-36, i es continua recte, creuant la avinguda al Vedat. Se gira pel tercer carrer a l'esquerra i es seguix pràcticament fins al final.

Una atra opció és girar directament a l'esquerra per l'avinguda al Vedat i, en aplegar a la primera redona, girar a la dreta, per a anar buscant aparcament (puncheu en cada pla per a ampliar). 

¡Esteu tots convidats!