Celebrada l'última tertúlia-taller de prosa d'enguany

Este dilluns dia 14 s'ha celebrat la tertúlia-taller de prosa programada per ad este més de decembre, en la qual s'ha tancat el cicle d'enguany.

Com és costum, dos autors acodiren per a compartir en l'auditori les seues creacions lliteràries, sometre-les a la crítica constructiva i enriquidora, al mateix temps que es fruïx raonant en tertúlia. En esta oportunitat els escritors convocats han segut Josep Furió i Elena Casa

Obrí la tanda Elena Casa en l'obra La venjança, inspirada en la vida isolada d'una dòna que ha de soportar en el seu lloc de treball com a funcionària els dotorejos i els comentaris dels succeïts dels companyers. Una degradació laboral per motius llingüístics li oferirà, no obstant, una oportunitat per a venjar les coses passades. En este relat redó, Elena nos acosta a través de la persona de Pietat els sentiments de bona cosa de persones que en l'actualitat fan sa vida en solitut.

Per la seua banda, Josep Furió nos oferí en La fira de Xàtiva un aguaitó a la tradicional fira de la capital de La Costera. Dut de la mà de recorts i retrobaments, Josep dibuixa detalladament cada una de les escenes en un vocabulari ric i nodrit de la parla xativina. Volent-ho, fa de la seua obra una defensa dels valors socials i familiars de la costum i de la seua transmissió d'una generació a l'atra.