Presentat el 'Diccionari General de la Llengua Valenciana' de la RACV

Este dilluns, 20 de decembre, ha tingut lloc la presentació del Diccionari General de la Llengua Valenciana, de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana. L'acte s'ha celebrat en l'Ateneu Mercantil de Valéncia ciutat.

El Diccionari General és una obra fonamental en el camí de dignificació i normalisació d'us del valencià, seguint un criteri d'estricta valencianitat llingüística; és una obra imprescindible en totes les llars valencianes i en ell fructifiquen els esforços de més de dèu anys de treballs encapçalats pel Director de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la RACV, Voro López, i dels seus antecessors en el càrrec: Xavier Casp i Joan Costa, als qui han acompanyat numerosos colaboradors a lo llarc de tota la geografia valenciana.  

L'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana vol expressar públicament la seua més fonda alegria per l'aparició d'este Diccionari General, tan útil i anhelat pels escritors en valencià, i fa crida per a que els seus socis i simpatisants facen costat  ad esta magna obra, refermant en l'esforç investigador i econòmic que la seua edició supon els seus treballs pel be de l'idioma valencià.

Els convidem a que visiten el nostre Especial dedicat a la presentació del 'Diccionari' i al seu lloc en l'història lexicogràfica valenciana.

A tots, felicitats.