Semana cultural en la falla El Charco de Catarroja

 

Volem compartir en tots vosatros el programa de la Semana Cultural de la Falla El Charco de Catarroja, que en el lema "Units per un sentiment" i en colaboració en l'Aellva se celebrarà la semana que ve.

 

Vos convidem a tots a que assistiu a estes interessants activitats, en les que aniran de la mà l'estima per les nostres tradicions, l'interés per la nostra història i, naturalment, el conreu lliterari de la llengua valenciana.   

 

[Dilluns 7 de febrer de 2011, a partir de les 20.00 hores]

'Dia dels escritors valencians' 

Inaguració de l´exposició sobre llibrets de falla en el Palau de Vivanco de la vila de Catarroja (Camí Real, 22) a les 20.00 hores. En el títul "Llibrets de falla rars i curiosos".

A les 22.00 hores, tertúlia: "Poesia i lliteratura festives", en colaboració en l'Aellva, en el casal de la falla El Charco (Doctor Marañón, 13 baix, Catarroja). 

 

[Dimarts 8 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia de l'indumentària valenciana'

Conferència-coloqui a càrrec d'indumentaristes valencians, en el casal de la falla El Charco.

 

[Dimecres 9 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia de la secció femenina'

Tertúlia-coloqui en el títul: "La dòna en la festa de les falles". En la presència de falleres majors de Valéncia i de Catarroja, de l´escritora Ampar Cabrera Sanfèlix, i de totes les falleres majors de la comissió. En el casal de la falla El Charco. 

 

[Dijous 10 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia del teatre'

Taller de teatre, a càrrec de Rafael Melià i Castelló. 

 

[Divendres 11 de febrer de 2011, a partir de les 20.30 hores]

'Dia de Pere Delmonte' 

Homenage al poeta Pere Delmonte i Hurtado, en la Casa de la Cultura de la vila de Catarroja (carrer Esteban Paluzie, 2) a les 20.30 hores. En el títul "Pere Delmonte, del poeta a l'amic".

 

[Dissabte 12 de febrer de 2011, a partir de les 20.00 hores]

'Dia de les lletres valencianes' 

Clausura de l´exposició de llibrets de falla en el Palau de Vivanco de la vila de Catarroja, a les 20 hores.

Conferència a càrrec de components de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, ab el títul "Història de la gramàtica valenciana". En el casal de la falla El Charco a les 21.30 hores. 

 

Més informació: Falla El Charco, carrer Doctor Marañón, 13 baix, de Catarroja. Totes les activitats són d'entrada lliure (en aforament llimitat)