Tertúlia de prosa d'octubre

Dilluns, 13 Octubre, 2014 - 19:30 - 21:00
Lloc: 
Sèu de l'Aellva

El dilluns dia 13 d'octubre, acabat el llarc fi de semana del Dia Nacional Valencià, tinguérem el Taller de Prosa mensual. En ell nos llegiren Nelo Navarro i Miquel Àngel Gascon. dos llectors ben distints en edat i maneres que abordaren l'actualitat en els seus treballs.

          

En el cas de Miquel Àngel Gascon, qui fea molt de temps que no nos llegia, nos portà un relat curt, Metòdic, i una història que, per repetida, manté la vigència com si s'haguera escrit ahir mateixa, i que portava per títul Diari d'una pedra. Les dos colaboracions, ben embastades, lluïren un punt d'ironia que agraïm perque, en els temps actuals, l'humor que no molesta i que sap traure el somriure als llavis nos reconcilia en tanta agror com destilen les notícies de la prensa o la televisió.

 

           

En lo que respecta a Nelo Navarro, que últimament pareix centrar-se en tancar etapes com a escritor, nos rellegí No puc, primera colaboració en la AELLVA de fa quinze anys, a la que havia afegit un corolari. La narració, sobre el maldecap d'un escritor que comença, també marcà punts d'humor que feren somriure als assistents, mes que no li acceptàrem lo que ell pretén com a final i sobre lo que estem segurs recapacitarà.

En resum: bona lliteratura, afanys de millora, i el pròxim novembre teatre dramatisat en el Saló Capri de Paterna.

 

       

D'esquerra a dreta: Miquel Àngel Gascon, Maria Jesús Coves i Nelo Navarro