Octubre 2010

Canvi en la data de la tertúlia-taller de prosa de decembre

S'informa als socis i interessats en general que la tertúlia-taller de prosa del més de decembre, prevista inicialment per al dilluns dia 13, passa al dimarts dia 14 per tal de no coincidir en els Jocs Florals que es celebren eixe dilluns.

Cartell de les XIX Jornades dels Escritors

Descarrega't el cartell de les Jornades.

Felicitació a En Vicent Ll. Simó Santonja per la Distinció al Mèrit Notarial

L'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana vol fer pública la seua felicitació al seu associat i Decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, En Vicent Ll. Simó Santonja, per la Distinció al Mèrit Notarial, que li ha segut otorgada recentment per l'Unió Internacional del Notariat en reconeiximent a la seua trayectòria professional.

Josep Albert Aymemir, Escritor de l'Any 2010

La Junta de Govern de l'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana ha decidit, per unanimitat, nomenar Escritor de l'any 2010 a Josep Albert Aymemir i Casasús.

Com és tradicional, l'Escritor de l'Any rebrà el seu guardó durant el pròxim Sopar dels Escritors.

Les Jornades, crèdit de lliure elecció UPV

L'Aellva comunica que gràcies a l'acort al qual s'ha aplegat en l'Universitat Politècnica de Valéncia, l'assistència a les Jornades dels Escritors d'enguany serà convalidable per un crèdit de lliure elecció per als alumnes de dita universitat.

L'obtenció d'este crèdit serà una ventaja més per als alumnes de l'Universitat Politècnica que assistixquen ad elles, pero es recorda que les jornades són d'accés lliure i debades per a tot el públic que vullga acodir.

Agraïm al Colectiu Lluís Fullana de Professors d'Universitat i Doctors la seua colaboració en la consecució d'este acort.

Loteria de Nadal

Com és costum per estes dates, L'Aellva comunica que ya té disponibles les paperetes de la Loteria de Nadal d'enguany, en participacions de 3,00 € cada una.

 

Celebrada la tertúlia-taller de prosa d'octubre

El passat dilluns, dia 18, se celebrà en la sèu de l’Associació la tertúlia-taller de prosa corresponent ad este més d’octubre. En esta ocasió els escritors que llegiren els seus texts foren Josep Cubells i Aureli López.

Modificació en el Programa de les Jornades dels Escritors

Fem notar als usuaris d'esta web que s'ha introduït alguns canvis en l'orde de programació de les ponències de les pròximes Jornades, que es celebraran en el Monasteri de Sant Miquel dels Reis, del 8 a l'11 de novembre d'enguany. El Programa complet pot consultar-se en el dossier dedicat ad elles.

Tertúlia-taller de prosa d'octubre

Hui dilluns dia 18, des de les 19:45 h, se realisarà la tertúlia-taller de prosa corresponent al més d’octubre; en esta ocasió, llegiran els seus treballs els companyons Josep Cubells i Aureli López. L’acte tindrà lloc com és costum en la sèu de l’Asociació (carrer de Dalt, 64 de Valéncia ciutat).  

Edició del Diccionari General de la Llengua Valenciana, de la RACV

L'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana es congratula de la pròxima aparició del Diccionari General de la Llengua Valenciana, que edita la Real Acadèmia de Cultura Valenciana i del qual és autor Voro López, Director de la Secció de Llengua i Lliteratura Valencianes de la RACV.

Des de la Secció informen que la primera edició d'esta obra fonamental per als conreadors i estudiosos del nostre idioma serà especial i llimitada; per eixa raó l'Aellva participa als seus socis i simpatisants que poden reservar el seu eixemplar d'esta obra tocant per teléfon a la RACV (96 391 69 65).  

+info: www.racv.es