Juliol 2016

Llectura en memòria de Josep Bea

Dilluns, 11 Juliol, 2016 - 19:30 - 21:00
Lloc: 
Sèu de la AELLVA

El passat dilluns 11, el Taller de Prosa de juliol estigué dedicat a la memòria i homenage de nostre amic i companyer Josep Bea, que nos deixà fa poques semanes. Se llegí obra seua en prosa i vers a càrrec de membres de l'Associació, i es recordà la seua original personalitat.

Familiars, amics i membres de la nostra associació ompliren de gom a gom la nostra sèu, per a recordar tots junts la figura de Pep.

 

 

 

 

 

 

Joan Antoni Alapont, Maria Jesús Coves, Rafael Melià, Aureli López i Antoni Ruiz Negre lligen fragments de l'obra de Josep Bea davant de familiars i amics seus, i socis de la AELLVA

 

 

Josep Bea Mataix durant una tertúlia en la nostra sèu, en una image d'archiu

 

 

 

Dinar de Mig Any

Dumenge, 10 Juliol, 2016 - 14:00 - 16:00
Lloc: 
Cerveseria Júlia (Front al Mercat de Castella, Valéncia c.)

El passat dia 10 de juliol celebràrem en ambient distés i de germanor el tradicional Dinar de Mig Any, al qual seguí l'habitual concurs de microrrelats d'humor.

Enguany estos microrrelats havien de tindre una extensió màxima de 12 renglons a tamany de lletra 12 per a poder optar al premi al millor microrrelat. 

El guanyador d'esta edició fon Manolo Garcia Miró, que s'impongué a atres onze microrrelats participants.

 

 

 

 

 

El guanyador del concurs de microrrelats, Manolo Garcia Miró, agraïx als assistents la seua victòria

 

El nostre president, Ricart Folgado, entrega el micropergamí acreditatiu a Manolo Garcia Miró en la tertúlia de l'11 de juliol