Juny 2014

Dinar de mig any

Dumenge, 6 Juliol, 2014 - 14:00 - 17:00
Lloc: 
Restaurant Tutempo, Valéncia c.

Dinar de mig any i concurs de microrrelats d'humor

Llectura en homenage a Anfós Ramon

Dilluns, 14 Juliol, 2014 - 19:30 - 20:30
Lloc: 
Sèu de l'Aellva

En motiu del recent falliment d'Anfós Ramon, l'habitual tertúlia de prosa de juliol queda posposta per a passat l'estiu, i es substituïx per una llectura en homenage del poeta de Russafa, en la qual alguns dels nostres socis llegiran fragments de la seua obra.

 

 

Ha faltat Anfós Ramon

La Junta de Govern de l'Associació d'Escritors en Llengua Valenciana manifesta el seu fondo pesar per la mort d'Anfós Ramon i Garcia, i desija traslladar, en tan dolorosos moments, el més sentit condol a la seua família i amics.

La notícia, no per esperada, ya que érem sabedors de la seua alvançada malaltia, nos colpeja durament, entristint-nos per la pèrdua d'un gran poeta, un home bo i un valencià de soca i arrel.

Mereixedor del tercer Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana en 2003 i soci eminent de la AELLVA, quedarà per a la posteritat la seua vasta obra escrita i el seu eixemple de valencianitat insobornable.

Des de les 11 hores de hui, dia 17, estarà en el Tanatori Municipal, celebrant-se el soterrar demà dimecres a les 12.30.

No dubtem que l'acte tindrà l'assistència que mereix per part de tots els que gojàrem de la seua amistat i consells.

Descanse en pau.

Anfós, en el centre, en u dels seus últims actes públics en la AELLVA, en la tertúlia fallera realisada el 28 de febrer de 2011 en el casal de la falla Plaça Verge de Lepanto de Castellar

Tertúlia-taller de prosa

Dilluns, 9 Juny, 2014 - 19:30 - 20:30
Lloc: 
Sèu de l'Aellva

Llegiran Elena Casa i Manuel Lagardera.